The Founding Father
Vriendschap in een flesje!
 

Founding Father Festival
Een dag ter ere van The Founding Father, georganiseerd door de Founding Fathers!


Met ongepaste trots, mogen wij aankondigen, dat wij ons eigen Festival gaan organiseren! Het Founding Father Festival zal plaatsvinden op 26 november, op het terrein van De Droadnagel.


Om 16.00 wordt het Founding Father Festival officieel geopend en zullen wij de allereerste Founding Father uitschenken aan een bijzondere gast. Dit is ook het moment dat jullie The Founding Father voor het eerst kunnen gaan proeven! De middag zal verder in het teken staan van een Founding Father Oldies Borrel. Gezellig wat drinken, Oldies-muziek op de achtergrond en met elkaar verhalen ophalen van vroeger!

Waar in de middag gezellig geborreld wordt, zullen we in de avond samen met jullie een feestje gaan brouwen! Rond half 9 zullen wij de aftrap geven voor de officiële releaseparty. Heb je ’s middags The Founding Father nog niet geproefd, dan is dit een mooi moment!


Wat jullie kunnen verwachten van The Founding Father Releaseparty? Gruwelijke DJ-sets, bijzondere gasten, onverwacht entertainment en natuurlijk de Founding Fathers zelf. Ook zullen deze avond de vrienden van de Founding Father langs komen, maken we de winnaars van de Founding Father winactie bekend en schenken we natuurlijk vele shotjes. Dit zijn een heleboel woorden, die gezamenlijk één ding vertellen: feest zal het worden!

Wij kijken er naar uit om de release te mogen vieren. Hopelijk zien wij jullie daar, om samen met ons The Founding Father te drinken!

Lieve groet,
De Founding Fathers


 


Founding Father DJ-line up


DJ Duo Tony Star & Paul Elstar Appel


Wij zijn trots dat we ze hebben kunnen strikken, dat zij tijd voor het Founding Father Festival hebben willen maken. Eenmalig, live te bewonderen, in hun boyhood hometown! DJ-duo, Tony Star en Paul Elstar Appel!


Hun sporen hebben zij verdiend in de underground dj-scene. Het repertoire omschrijven we het best als vuil, glad en smerig. DJ Mag reageerde met ‘To good to be true’ op hun weergaloze set live op Creamfields. Wij omschrijven ze als sappig, knapperig, met een lichtzoete smaak!


Binnenkort meer.. !
 
E-mailen
Instagram